Restordrer

Klik, bestil og hent i Ho, så finder vi en tid der passer dig.

Jeg vil gøre ALT for at hjælpe dig, skriv gerne en mail til: info@hostrik.dk, så kan jeg hjælpe dig med at få bestilt det rigtige.

Der er nu kommet wire til Seeknit i M1,8 + M2 - der er flere leveringer på vej, de sidste kommer midt februar - håber jeg.

Jeg er en lille butik, og trods det, at jeg i foråret mistede næsten hele min omsætning, og jeg nu skal være lukket frem til 8. februar i den fysiske butik, så kan jeg ikke søge nogen hjælpepakker. Så jeg ved, jeg ikke er den der har den billigste levering - men mon ikke service også tæller med i den samlede pakke;)  DU KAN dog være sikker på, at jeg er her også næste år, uanset hvad corona byder os af udfordringer.

Ninette Hartwich: TrompetTulle

125,00 DKK
Varenummer: MIHÆ12

Design: Ninette Hartwich Strikkehæfte til børn fra 1-3 mdr til 3-4 år.   

Hæftet indeholder 8 modeller til både drenge og piger.  Modellerne er enkle i snit og opbygning, med tanke på finurlige finesser og designmæssige detaljer.  Der er lagt vægt på variation i strukturer, strikkeretninger og faconer, men altid med fokus på et minimum af monteringsarbejde.  

Materialer:   BC Garn, Filcolana, Onion, Permin og Sandnes Garn. 

Selv om der ikke lige i bogen er angivet andre garner, så kan der bruges alle de garner du plejer at bruge til pind 3 - 4mm

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms