Vigtig Info:

Webshoppen er ikke opdateret, du kan derfor være udsat for udsolgte varer i din ordre.

HO STRIK lukkede den fysiske butik d. 31/7-2022

Varer der er talt op og sat ned - tages ikke længere retur


Lidt om min butik

At skulle skrive om sig selv, er ikke nemt.

MEN, jer er årgang 1974.

 

Hvornår har jeg lært at strikke?

det kan jeg slet ikke huske, min mor er uddannet som Håndarbejdslærer, og mine bedstemødre, har altid lavet håndarbejde, både strik, knipling og hækling.

Så jeg er vel nærmest vaccineret med strikkepinde....

 

I skolen var jeg nærmest en nørd, for jeg måtte da være mærkelig, når jeg enten strikkede eller læste i en bog - ALTID!

 

Jeg har været på (dengang) Teknisk skole i Sønderborg, hvor jeg havde en masse om materialelære. Senere på Håndarbejds Højskole og seminarie i Kerteminde, hvor det var vævning der stod på skemaet, og dermed igen en masse om materialer - hvad kan man med hvilke fibre, hvor holdbare er de og hvor kan man bruge dem.

 

Det mest spændende ved at strikke er, at prøve fibre af, at finde ud af, hvad kan de, og hvor kan de bruges. For alt garn, kan ikke bare bruges til alt strik.

SÅ er der det med kvaliteten, når man lærer mere og mere om garnerne og hvordan de produceres, så bliver man også kræsen. For når jeg nu skal bruge +30timer på et projekt, så skal det færdige resultat også være i top.

At man også ved, at dyrene og medarbejderne, som har været med til at producere garnet har haft det godt, og fået deres løn, at man ikke har svinet miljøet til, det betyder også noget i dag. Så det behøver måske ikke altid kun at være Økologi vi tænker på, men også bæredygtighed, og det er den "filosofi" jeg vælger mine garner efter.

 

Jeg vil have, at mine kunder, går ud af døren med et projekt, som jeg også ved vil lykkes. Ved jeg på forhånd, at det ikke vil blive godt - ja så får du det også at vide:)

 

Der er mange ting, der skal tænkes ind i et projekt, og her kan i trække på min hjælp. For jeg kender mine garner ud og ind, jeg har mishandlet dem, og prøvet dem igennem, så jeg ved, hvad de kan.

 

Når jeg selv strikker, har jeg flere garner med inde at prøve mønsteret af i, så jeg ved, at når jeg går i gang, så får jeg også det rette resultat. SÅ strikkeprøver, er en stor del, af det jeg sidder med, for det er der, du lærer garnet at kende, finder den rigtige pind at strikke på, og finder ud af, om det overhovedet dur. Derfor smider jeg også sjældent garn ud, for bare 5m kan jo være med til at lave en strikkeprøve, og se, om kvaliteten holder til det jeg vil strikke.

 

Hvad kan du forvente, når du kommer ud til Ho Strik?

Du kan forvente at få en ærlig og god snak omkring dit projekt, en snak, hvor vi går i dybden, og snakker for og i mod, får en snak om, hvad du har af ønsker til det færdige projekt, og hvordan du når derhen.

 

Med over 30års erfaring i strik, er jeg klar til at hjælpe dig videre.

 

Glæder mig til at se dig, enten i butikken i Ho, eller via webshoppen.

Du kan også altid sende en mail, hvor jeg også kan hjælpe dig.

 

HUSK at tjekke åbningstiden inden du kommer - jeg har en dårlig ryg, og kan desværre ikke arbejde på højtryk. Men i den åbningstid jeg har valgt, har jeg 100% tid til dig.

 

Ho Strik - Danmarks hyggeligste garnbutik

Jane Johnsen