Vigtig Info:

Webshoppen er ikke opdateret, du kan derfor være udsat for udsolgte varer i din ordre.

HO STRIK lukker den fysiske butik, d. 31/7-2022

Online lukker webshoppen d. 31/12-2022 - og vil derefter være en Hobby..

Resten af varelageret sælges online 

Varer tages ikke længere retur

Handelsbetingelser

Hvis du oplever problemer, så sig til, så hjælper jeg dig videre.
DU SKAL acceptere coockies for at kunne gå til betaling. Det er der ikke noget farligt i, du giver "bare " lov til, at jeg må hive din ordre med over i mit faktureringssystem, så du kan gennemføre en handel. Coockies på min side er kun de allermest nødvendige, for at kunne drive en webshop, så du siger ikke ja til noget, som er "skadeligt".

For at handle på www.ho-strik.dk:
-Skal du være fyldt 18år
-Have læst og bekræftet vore handelsbetingelser.

Alle varer på www.ho-strik.dk er vist med 25% dansk moms.

Bestilling & betaling:
Når du har valgt dine varer, kommer du videre til bestilling, her skal du bekræfte ordren. Du vil her skulle indtaste navn, adresse, tlf. nr. og e-mail.

Sammenlægning af ordrer: har du flere ordrer der skal sendes sammen, rettes portoen til, men der tages et gebyr på 10,-kr pr ordre der skal sammenlægges. Det er vigtigt at du giver besked på mail, og ikke først i bemærkninger på den sidste ordre, da den første så kan være sendt afsted.

Fragt: 
Du vælger selv, hvilken fragtmetode du bruger, når du ligger varer i kurven, kan du se, hvilke muligheder du har. Prisen kan ændre sig alt efter hvilken fragtmetode du vælger og hvor meget du har lagt i kurven.

Hvis du sender dine varer retur, og har opnået fri fragt, vil fragt og emballage omkostningerne for fremsendelse af din ordre, blive fratrukket returvarerne. Beløbet er 79,-kr.

Det er dit ansvar at mailen/sms-nummer du skriver i din ordre er rigtig, så du får mail/sms, når din pakke er klar til afhentning. 
Kommer pakken retur som ikke afhentet, kommer du selv til at betale for retur porto: 79,-kr.
Jeg vil kreditere dit køb, og fratrække ekstra udgiften til returfragt.
 
Udenfor Danmarks indenrigsgrænser - dette gælder også for: Færøerne, Island og Grønland:
Jeg sender kun varer indenrigs i Danmark - ikke til Færøerne, Island og Grønland. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har interesse i at få sendt varer. Du skal dog være opmærksom på, at porto er dyr og evt told og ventetid i told ikke er en del af min service.

 
Betaling:
 
-Via Kort-betaling, et sikkert betalingssystem. Levering 2 - 7 dage. Her vil du blive sendt videre til et sikkert system, hvor der ikke er nogen risiko for misbrug af dankort og andre kort. Du vil modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Med forventet levering, er der restordre vil dette også være anført her. Betalingen vil blive gennemført, når vi sender bestillingen. Betalingssystemet understøtter følgende korttyper: Dankort, eDankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, JCB og Diners Club.
Her opkræves gebyret på de omkostninger, der er forbundet med indløsning af kort-betaling:
Gebyrpriser (Opkræves på Betalingsvinduet): 

Danske kort: 
Dankort og Visa/Dankort: Ingen gebyr
eDankort: Gebyr i flg gældende takster
Internationale kort: 
Kort udstedt i Danmark:  Gebyr i flg gældende takster
Kort udstedt i udlandet:  Gebyr i flg gældende takster

Restordre:
Der kan forekomme restordre, fx hvis de varer jeg har på lager ikke er samme parti. Der kan være op til 7 dages levering på varer der skal bestilles. Du vil dog senest dagen efter bestilling, få en mail om forventet leveringstid. Ønsker du ikke at vente, kan du altid annullere ordren skriftligt via mail: info@hostrik.dk Er ordren sendt inden du fortryder, sal du betale levering og retur omkostningerne.

Fortrydelse / ombytning:

Ho Strike r nu lukket,  og resten af varelageret sælges online.

Ho Strik er nu en Hobby.

Varer tages ikke længere retur

Reklamation:

DU SKAL tage kontakt til mig, så sagen kan vurderes - inden du sender noget retur

Skulle der ved en fejl være tilsendt en defektvare eller forkert vare, så kontakt os straks efter levering på tlf 75275403 eller e-mail info@hostrik.dk, vedrørende returnering. Her betaler vi selvfølgelig portoen, og erstatter varen.


Er pakken blevet beskadiget under transport, og varen derfor er defekt er det transportfirmaet der står for godtgørelse af skaden. - DET ER MEGET VIGTIGT, AT DU KONTROLLERER INDEN DU ACCEPTERER!.
Det er vigtigt, ved modtagelse af varen, at kontrollere varen, så lad posten vente til du har pakket op, og kontrolleret varen. Har du først accepteret og modtaget en pakke, der er ødelagt i posten, så har du også accepteret skaden på varerne inde i pakken.
Er pakken afleveret i postkassen, så tag ned på posthuset og åben den der, så de kan se, at det er i deres arbejde med pakken, at den er blevet beskadiget. ET POSTBUD MÅ IKKE AFLEVERE EN DEFEKT PAKKE, UDEN AT DER ER BEMÆRKNINGER DEROM.

Returadresse:
Ho Strik
Hovej 21
6857 Blåvand

Tlf 75275403  fastnetnummer, jeg modtager ikke SMS.
e-mail: info@hostrik.dk

Skal du have penge retur:
Sker det via den betaling du har brugt, da du bestilte dine varer.

Modtagelse af varer:
Du bedes straks ved modtagelse tjekke varerne for fejl og mangler.

Ansvar:
www.hostrik.dk kan ikke holdes til ansvar for:
*Forsinkelse forårsaget af vind & vejr eller forsinkelse fra transportfirmaets side.
*fejl og mangler , modtaget virus eller andet forårsaget ved brug af internet, e-mail, downloads osv
*ændring i farve på garnet i forhold til billedet på din skærm - hvor du har bestilt garnet.