Restordrer

Klik, bestil og hent i Ho, så finder vi en tid der passer dig.

Jeg vil gøre ALT for at hjælpe dig, skriv gerne en mail til: info@hostrik.dk, så kan jeg hjælpe dig med at få bestilt det rigtige.

Der er nu kommet wire til Seeknit i M1,8 + M4 - der er flere leveringer på vej, de sidste kommer midt februar - håber jeg.

Jeg er en lille butik, og trods det, at jeg i foråret mistede næsten hele min omsætning, og jeg nu skal være lukket frem til 8. februar i den fysiske butik, så kan jeg ikke søge nogen hjælpepakker. Så jeg ved, jeg ikke er den der har den billigste levering - men mon ikke service også tæller med i den samlede pakke;)  DU KAN dog være sikker på, at jeg er her også næste år, uanset hvad corona byder os af udfordringer.

Hæklet frugtpose

0,00 DKK

Frugtpose


Du kan "bare" kopiere opskriften herfra, du behøver ikke lave et køb for at få den.

Størrelse:

Passer til ca 10stk blandet frugt.

 

Forbrug:

20-50gr Summerlite – til posen beskrevet her, er der brugt 35gr.

 

Hæklenål nr. 3mm

Hækl 12 stangmasker i en magic loop, luk omgangen med kædemaske i første maske.

Hækl 2 luftmasker, hækl 2 stangmasker i hver stangmaske omgang rundt, luk omgangen med en kædemaske.

Hækl 2 stangmasker, hækl 2 stangmasker i hver stangmaske, luk omgang med kædemaske.

Hækl 5 luftmasker, 1 fastmaske i næste stangmaske, *hækl 5 luftmasker, spring 1 stangmaske over, hækl fastmaske i næste stangmaske* fortsæt omgang rundt, med at hækle 5 luftmasker og hæft dem med fastmaske i hver 2. stangmaske.

Når du når omgangen rundt, hækler du 5 luftmasker og hækler 1 fast maske rundt om den næste bue. Hækle 5 luftmasker og hæft i buen – gentag omgang rundt.

Jeg har valgt ikke, at lave omgange, men hækle som en ”snegl” så du ikke skal holde styr på omgangene, MEN sæt en maskemarkør i den række luftmasker, som du starter næste omgang med.

Når du har hæklet 3 omgange, hækler du nu 7 luftmasker i steder for 5 luftmasker. Så dit net bliver bredere. Nu vil nettet ca blive 25cm i diameter, ønsker du den større, kan du efter 3 omgange, øge til 9 luftmasker.

Hækl rundt, indtil du har den ønskede højde på nettet – fx 30cm. – jeg har hæklet 36 omgange.

Hækl fastmasker rundt i den øverste kant (marker omgang start) – jeg har hæklet 5 fastmasker i hver luftmaskebue, hækl 3 omgange.

Lig nu posen dobbelt, så du kan lave et mærke i begge sider.

Hækl fastmasker hen til dit mærke, hækl 20 luftmasker, spring 20 fastmasker over, og hækl igen fastmasker hen til næste markering. Hækl 20 luftmasker og spring 20 fastmasker over. På næste omgang hækles der fastmasker hele vejen rundt, hækl også 20 fastmasker over hankene. Hækl 1 runde mere, bryg garnet og hæft ender.

Nu er du klar til din næste tur i supermarkedet efter frugt og grønt.

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms