BOGEN ER PÅ TYSK
Ulvetime:
str: s-m-l-xl
½overvidde: 49-53-57-61cm
Længde: 55-56-57-58cm
Forbrug:
150-150-150-200gr Highland wool fv charcoal
50gr Tvinni fv 60s
50gr Highland wool curry
50gr Tvinni fv 29s
50gr Alpaca 2 fv 4 (4s)
Opskrift på Laksecarpaccio
det ser lækker ud
Sneflokke:
str: s-m/l-xl
½ brystvidde: 55-61-66cm
Længde: 59-61-63cm
Forbrug:
300-350-350gr Merilin fv 0
150-200-200gr Alpaca 1 fv 2s
Opskrift på Ungarsk Gullashsuppe
Kyndelmisse:
str: s-m-l-xl
½ brystvidde: 47-51-55-59cm
Længde: 66cm
Forbrug:
150-200-200-200gr Spinni fv 23s
200-200-250-250gr Highland sky
Opskrift på Torksetournedos med bagte rodfrugter
Tusmørke:
str: s-m/l-xl
½ brystvidde: 49-54-60cm
Længde på ryg: 55-57-59cm
Forbrug:
200-250-250gr Tvinni fv 13s
200-250-250gr Alpaca 1 fv 4s
10gr Tvinni fv 29s
Opskrift på Kylling i karry
Sjap:
str: s-m-l-xl
½ brystvidde: 46-50-54-58cm
Længde: 51-53-55-55cm
Forbrug:
150-150-20-200gr Tvinni fv10s
150-150-200-200gr Alpaca 2 fv 3s
150-150-200-200gr Highland fv sky
Opskrifter på forskelligt spændende tilbehør:
Koldhævet foccacia, tandoorimandler, fetadip.
Rimfrost:
str: s-m-l-xl
½ brystvidde: 47-50-54-57cm
Længde: 55cm
Forbrug:
200gr Alpaca 2 fv 4s
100gr Alpaca 2 fv 2s
50gr Tvinni fv 29s
Opskrift på kokosmakroner med surpice
Vintertid:
str: s-m-l-xl
½ brystvidde: 46-5053-57cm
Længde: 55-56-56-57cm
Forbrug:
150-200-200-200gr Tvinni fv 23s
250-300-300-300gr Tvinni fv 42