Restordrer

Klik, bestil og hent i Ho, så finder vi en tid der passer dig.

Jeg vil gøre ALT for at hjælpe dig, skriv gerne en mail til: info@hostrik.dk, så kan jeg hjælpe dig med at få bestilt det rigtige.

Der er nu kommet wire til Seeknit i M1,8 + M4 - der er flere leveringer på vej, de sidste kommer midt februar - håber jeg.

Jeg er en lille butik, og trods det, at jeg i foråret mistede næsten hele min omsætning, og jeg nu skal være lukket frem til 8. februar i den fysiske butik, så kan jeg ikke søge nogen hjælpepakker. Så jeg ved, jeg ikke er den der har den billigste levering - men mon ikke service også tæller med i den samlede pakke;)  DU KAN dog være sikker på, at jeg er her også næste år, uanset hvad corona byder os af udfordringer.

Pittura fv 627 - water lilies

145,00 DKK

Pittura ligger i 100gr nøgkler og har en løbelængde på 100gr = 400m


75% uld

25% viscose


Vejledende pinde nr. 3,25 til 3,75 

Strikkefasthed: 10cm = 23 - 26m

Vejledende hæklenål: 3,50 - 4,50mm

Hæklefasthed: 16m - 20m


Pittura er et meleret garn. Pittura er 1trådet og når du arbejder med det, vil det folde sig ud og fylde mere. Derfor kan du bruge det både til trøjer og sjaler og du kan sagens strikke / hækle med en tykkere nål end angivet i anvisningerne. HUSK kun fantasien sætter grænser.

Jeg har lavet en strikkeprøve i Pittura og SilkMohair - det ville blive en drøm af en vamset sweater hvis man har lyst til det.


Selv om Pittura er 1 trådet, har jeg endnu ikke oplevet at det færdige strik drejer, MEN jeg vil alligevel fraråde at strikke den rundt til fx en sweater eller top.

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms