Restordrer

Klik, bestil og hent i Ho, så finder vi en tid der passer dig.

Jeg vil gøre ALT for at hjælpe dig, skriv gerne en mail til: info@hostrik.dk, så kan jeg hjælpe dig med at få bestilt det rigtige.

Der er nu kommet wire til Seeknit i M1,8 + M4 - der er flere leveringer på vej, de sidste kommer midt februar - håber jeg.

Jeg er en lille butik, og trods det, at jeg i foråret mistede næsten hele min omsætning, og jeg nu skal være lukket frem til 8. februar i den fysiske butik, så kan jeg ikke søge nogen hjælpepakker. Så jeg ved, jeg ikke er den der har den billigste levering - men mon ikke service også tæller med i den samlede pakke;)  DU KAN dog være sikker på, at jeg er her også næste år, uanset hvad corona byder os af udfordringer.

Isager Japansk bomuld fv 0

65,00 DKK
Varenummer: MIJB-0

Løbelængde 50gr = 315m
1 nøgle indeholder 50gr 


100% lækker japansk bomuld.

enkelt tråd pind 2½ - 3
dobbelt tråd pind 3 - 3½

Prøv at strikke den sammen med Alpaca 1, Trio eller Bomulin.
Det er rigtigt gode blandinger.
Ho Strik´s erfaring:

Nye garner skal man altid vende sig til. Det tager lidt tid, før man finder ud af, hvad de kan, og hvor de er flotte.
Annette Danielsen har lavet Mormor Kolonihavehus, hvor hun har brugt Japansk Bomuld, og Torhilds sweater er også en af de rigtigt gode modeller. 
Strikker du den alene, er retstrik det pæneste, og den kan strikkes med både 1 og 2 tråde, alt efter hvor let man ønsker trøjen. Med 1 tråd, er den helt florlet, og næsten gennemsigtig.

MEN strikker du den sammen med fx Silk Mohair eller alpaca 1, så kan du bruge den i stedet for  Trio eller Bomulin. Da den har en meget lang løbelængde, er den god at bruge, til en trøje, man ønsker skal være let og lun.
Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms