Restordrer

Klik, bestil og hent i Ho, så finder vi en tid der passer dig.

Jeg vil gøre ALT for at hjælpe dig, skriv gerne en mail til: info@hostrik.dk, så kan jeg hjælpe dig med at få bestilt det rigtige.

Der er nu kommet wire til Seeknit i M1,8 + M4 - der er flere leveringer på vej, de sidste kommer midt februar - håber jeg.

Jeg er en lille butik, og trods det, at jeg i foråret mistede næsten hele min omsætning, og jeg nu skal være lukket frem til 8. februar i den fysiske butik, så kan jeg ikke søge nogen hjælpepakker. Så jeg ved, jeg ikke er den der har den billigste levering - men mon ikke service også tæller med i den samlede pakke;)  DU KAN dog være sikker på, at jeg er her også næste år, uanset hvad corona byder os af udfordringer.

Isager Alpaca 2 fv 1

57,00 DKK

Løbelængde: 50gr = 250m
1 nøgle indeholder 50gr

50% Fine Alpaca
50% Peruvian Highland Wool

pinde nr 2½ - 3½

Strikkefasthed 
ikke oplyst

Håndvask -
uldprogram hvis du har en maskine der har uldprogram.
Kan filte

Kvalitet kan bruges som alternativ til andre af Isagers garner der har nr 2, som tykkelse.
Den er dog ikke optimal til flerfarvestrik, der vil det være en fordel at bruge den sammen med Tvinni eller Highland Wool.

Ho Strik´s erfaring:
Alpaca 2, er storebror til Alpaca 1 - og så alligevel ikke, da den jo et af halv uld/halv alpaca.
MEN det gør den bare til et mere stabilt garn. Alpaca kan have en ulempe ved, at den fælder en anelse, alt efter hvad man strikker, om det er på tynde eller tykke pinde.

Er det til børnestrik, får du her et meget godt garn, det er stærkt og har en lang holdbarhed, da den har ulden med. 

Jeg har solgt en del til Prinsesvøbet, til dem der ikke vil havde strømpegarn og have en finere udgave af svøbet. Den kan selvfølgelig også bruges til andre tæpper, og er rigtig god til børnetøj.

Garnet er rigtigt godt til tynde trøjer, fx til skiferien, hvor man skal have flere tynde lag på. Eller hvis man er en af dem, der bare har det varmt, så har du her en fin tynd kvalitet, som næsten alle kan holde ud at have på. Prøv på pind nr 2, så er der skiundertøj...

Ønsker du en tykkere trøje, kan du med fordel strikke garnet sammen med x Tvinni eller Spinni. MEN vil du strikke garnet dobbelt med sig selv, så skal du overveje dit projekt, da den ikke vil holde så godt på faconen, som hvis du tager en Tvinni sammen med den. Men Sjaler og tæpper, kan vi jo strikke i alt:)

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms