Restordrer

Klik, bestil og hent i Ho, så finder vi en tid der passer dig.

Jeg vil gøre ALT for at hjælpe dig, skriv gerne en mail til: info@hostrik.dk, så kan jeg hjælpe dig med at få bestilt det rigtige.

Der er nu kommet wire til Seeknit i M1,8 + M4 - der er flere leveringer på vej, de sidste kommer midt februar - håber jeg.

Jeg er en lille butik, og trods det, at jeg i foråret mistede næsten hele min omsætning, og jeg nu skal være lukket frem til 8. februar i den fysiske butik, så kan jeg ikke søge nogen hjælpepakker. Så jeg ved, jeg ikke er den der har den billigste levering - men mon ikke service også tæller med i den samlede pakke;)  DU KAN dog være sikker på, at jeg er her også næste år, uanset hvad corona byder os af udfordringer.

Isager Alpaca 1 fv 61 - rosa

69,00 DKK
Varenummer: MIAL61

Løbelængde: 50gr = 400m

1 nøgle indeholder 50gr


100% Alpaca

P: 2 - 6 Lækker


Tynd, superblød alpaca. Prøv at strikke det Islandske brudesjal, det er ren luksus, og der bruges kun 100gr garn til Brug den istedet for Spinni og alpaca Strik den sammen med de andre Isager garner, og få en fantastisk blød ændring i garnet, og den kan strikke smed, uden at ændre på strikkefastheden.


Ho Strik´s erfaring:

Denne alpaca, kan gøre en hver strikker blød i knæene. Det er et af mine yndlingsgarner, den kan bruges til så meget. Strik den alene på pind 3 - så får du de lækreste tynde veste, bluser, undertrøjer eller sjaler. Strik den sammen med alle mulige andre garner, alle Isagers kvaliteter kan jo krydses og strikkes sammen. Så alt efter hvad du strikker den sammen med, vil du få et helt nyt garn/færdigt projekt. Synes du fx Spinni eller Tvinni er lidt for tynd? så strik en Alpaca 1 med, og oplev et helt nyt garn, det bliver lækkert og blødt, og selvfølgelig også en anelse tykkere. Du kan også strikke den med 2 tråde, som Nordiske Masker har gjort og Susie Haumann i sit kendte tørklæde i Partisan-mønster. Det er noget der får pindende på gled. Selv har jeg også strikkes den sammen med en tynd silke - til små babyting - dyrt med dejligt! og tingene har gjort lykke:) Når vi har alpaca 1 som er 100% alpaca, har vi et meget blødt garn, det kan give sig i brug, da der ikke er nogen forstærkende tråd i garnet. Jeg har som sagt, strikket en del i Alpaca 1, og holder af den både for sig selv, men også sammen med andre garner. Alpaca 1 kan fnuldre en lille smule, og den danner også en luv på det strikkede. Så hvis du vil have garn, der absolut ikke fælder, så er det ikke alapca du skal købe. Når vi vælger bløde og lækre løse garner, som alpaca, er der nogle ting, vi bare er nødt til at acceptere, og det er, at det kan fnuldre. Men så snart du strikker det sammen med 1 tråd Tvinni, Spinni eller andet af Isagers garn, så vil det mindske "fældningen". Alpaca 1 er et levende garn, og da den har hår, vil den også bevæge sig på huden, det kan mærkes som kildren. Alpaca er et af de varmeste garner vi har med at gøre, og bare denne tynde alpaca 1, kan gøre underværker. Det er rigeligt tykt til skiundertøj, og så fylder det jo ingenting i tasken.

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms