Restordrer

Klik, bestil og hent i Ho, så finder vi en tid der passer dig.

Jeg vil gøre ALT for at hjælpe dig, skriv gerne en mail til: info@hostrik.dk, så kan jeg hjælpe dig med at få bestilt det rigtige.

Der er nu kommet wire til Seeknit i M1,8 + M4 - der er flere leveringer på vej, de sidste kommer midt februar - håber jeg.

Jeg er en lille butik, og trods det, at jeg i foråret mistede næsten hele min omsætning, og jeg nu skal være lukket frem til 8. februar i den fysiske butik, så kan jeg ikke søge nogen hjælpepakker. Så jeg ved, jeg ikke er den der har den billigste levering - men mon ikke service også tæller med i den samlede pakke;)  DU KAN dog være sikker på, at jeg er her også næste år, uanset hvad corona byder os af udfordringer.

Dansk Pelsuld fv 26 - oliven

120,00 DKK
Varenummer: HJHDP26

Løbelængde: 100gr = 390m
1 fed indeholder 100gr


Strikkefasthed:
10cm = 25m på vejledende pinde nr 3-4


Hjelholt køåber hvert efterår den bedste Danske pelsuld, men vi har ikke får nok i Danmark til at dække markedet så derfor blandes den med Pelsuld fra Sverige af samme høje kvalitet.
Ulden bliver håndsorteret så den høje kvalitet er sikret.

Ho Strik´s erfaring:
Mange vil nok synes, at garnet er lidt hårdt, sådan mærkes det også i nøglerne, men når så det kommer på pindende, får du et helt unik og flot strik.
Det er pelsuld, så det er grovere, det giver det også længere fibre, og dermed en rigtig god løbelængde.

Jeg har lige prøvet det af i Tunesisk hækling, og her har jeg hæklet på pind nr 4½. Her vil jeg nok mest lave store sjaler eller tæpper, da det i tunesisk hækling, bliver kraftigere, end i strik. 

Jeg har et par modeller i butikken der er strikket i det, og det er rigtigt godt til trøjer, der skal holde til vind og vejr.

Det er et garn, jeg glæder mig til at arbejde mere med

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms