Restordrer

Klik, bestil og hent i Ho, så finder vi en tid der passer dig.

Jeg vil gøre ALT for at hjælpe dig, skriv gerne en mail til: info@hostrik.dk, så kan jeg hjælpe dig med at få bestilt det rigtige.

Der er nu kommet wire til Seeknit i M1,8 + M4 - der er flere leveringer på vej, de sidste kommer midt februar - håber jeg.

Jeg er en lille butik, og trods det, at jeg i foråret mistede næsten hele min omsætning, og jeg nu skal være lukket frem til 8. februar i den fysiske butik, så kan jeg ikke søge nogen hjælpepakker. Så jeg ved, jeg ikke er den der har den billigste levering - men mon ikke service også tæller med i den samlede pakke;)  DU KAN dog være sikker på, at jeg er her også næste år, uanset hvad corona byder os af udfordringer.

2-trådet farveskiftegarn fv 14 - rouge mix

220,00 DKK
Varenummer: HJH2TR14

Strikkefasthed:
10cm = 17m på vejledende pinde nr 5

Helt unik blanding af den bedste Pelsuld fra Gotland og den dejligste merino fra Falklandsøerne.

2 trådet farveskiftgarn er samme tykkelse og kvalitet som håndværksgarn, så de 2 garner kan strikke sammen, uden problemer, og så kan du jo lave de flotteste farvespil.

Hjelholt har lavet farveskiftene ved at spinde farverne sammen

Det vil sige,m at de først farver ulden, og bagefter spinder de ulden sammen i den ønskede farvekombination - det er unikt og giver det flotte farvespil og de bløde overgange.

Selve garnet har en luv, så man skulle tro der var mohair i den.

Ho Strik´s erfaring:
Om du vælger 2-trådert farveskiftegarn eller Håndværksgarn, får du et helt unikt garn. Det er til de lidt tykkere projekter, men når du først har haft det på pindende, vil du også finde ud af, hvor lækker det er. Det har en fin blød overflade, når det er færdigstrikket, og en lethed, fordi den har de mange meter pr 100gr.

Brug det til dit næste strikkeprojekt, hvis du har en model med strikkefasthed på ca 17m til trøjer, og til sjaler, kan det jo sagtens være på tykkere pinde.
Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms