Søg

Alpaca 1

Løbelængde: 50gr = 400m 
1 nøgle indeholder 50gr

100% Alpaca

P: 2 - 6

Dejlig meget ynd alpaca, som du kan bruge alene eller sammen med andre garner.
Et sjal strikket på pinde nr 2½ - det er et stort projekt, men et drømmesjal for alle

En helt tynd babytrøje på pind nr 3

Garnet er fra Isager, hvor det bliver brugt sammen med alle deres andre kvaliteter, for at gøre trøjen tykkere, eller tilføje lidet mere blødhed.

Ho Strik´s erfaring:
Denne alpaca, kan gøre en hver strikker blød i knæene.
Det er et af mine yndlingsgarner, den kan bruges til så meget.

Garnet kan faktisk også filtes - hvis du vil have dine futter gjort lidt blødere, og med den løbelængde den har, så er det jo ikke meget der skal bruges.

Strik den alene på pind 2½ - 3, så får du de lækreste tynde veste, bluser, undertrøjer eller sjaler - til store og små..

Strik den sammen med alle mulige andre garner, alle Isagers kvaliteter kan jo krydses og strikkes sammen. Så alt efter hvad du strikker den sammen med, vil du få et helt nyt garn/færdigt projekt.

Synes du fx Spinni eller Tvinni er lidt for tynd? så strik en Alpaca 1 med, og oplev et helt nyt garn, det bliver lækkert og blødt, og selvfølgelig også en anelse tykkere.
Du kan også skifte Spinni ud med 1 tråd Alpca 1 - så bliver det blødt og lækkert, du skal bare passe på, hvis du vil bytte mere end 1/3del af trøjens garn ud, da det så kan gå ud over facon i modellen.

Du kan også strikke den med 2 tråde, som Nordiske Masker har gjort og Susie Haumann i sit kendte tørklæde i Partisan-mønster. Det er noget der får pindende på gled.

Selv har jeg også strikkes den sammen med en tynd silke - til små babyting - dyrt med dejligt! og tingene har gjort lykke:)

Somme tider har jeg postbude og Golfspillere der kommer ind og skal have varme strømper, flere er glade for at strikke denne med, hele strømpen igennem, da det både giver varmen, men også en stærkere strømpe. Når man bruger strømperne med alpaca 1 i, så er det næsten som om, de filter stille og roligt i brug, og det gør dem meget varme.
Nyhed[label_noveltyProductText]

Ho Strik • Hovej 21 • Ho • 6857 Blåvand • Danmark • info@hostrik.dk • 
Kundeservice: tirsdag + fredag + søndag kl: 13 - 16: Tlf.: 75275403 • SE: 31025729