Søg

Isager

Isager er en af Danmarks dejligste designere. I dag, er der et helt team omkring Isager og både mor og datter er aktive, med flotte strikmodeller.
Der udgives hvert år, mange løse opskrifter og flere flotte booklets og bøger.
Isager har nogle dejlige garner, som er gennemtænkte, så de er valgt ud fra hvad de skal bruges til.
Blød alpaca/uld til baby og formfast Tvinni til mønsterstrik.
Dyk ned i et dejligt univers, og opdag en helt ny verden, hvor alt er tænkt igennem til den mindste detalje.
Isagers løse opskrifter sælges kun samtidig med garn til modellen, da Designeren jo skal have løn for sit arbejde.

Isager farver er afstemt efter hinanden, så har du fv 47 i Tvinni, så passer farve 47 i fx Alpaca 2 sammen med den.  

Schroll ned i bunden af siden, så har jeg skrevet lidt mere om Isagers garn. 


Isager vælger garn af den gode kvalitet, og besøger sine leverandører, så hun ved, at her er alt i orden. Alle garner bliver fremstiller på så skånsom en måde som muligt. Fx er Alapca 1 og Alpaca 2, kommet i en Eco Line udgave, det er garner der er så uberørt som muligt, og så tæt på naturen som det kan lade sig gøre.

Det jeg er vild med ved Isager garner er, at de er tynde og man kan strikke med flere tråde, eller bare vælge den tynde udgave.
Når du har de gode garner, har du et hold i garnet, så du også kan strikke tyndt garn på større pinde og tykke trøjer, og stadigt være sikker på, at du ikke har en sweater om morgenen og en kjole om aftenen, fordi garnet i løbet af dagen har givet sig.
Det kan dog stadigt lade sig gøre, for garn giver sig i brug, Men her har du de stabile garner især Tvinni og Spinni er gode til at stabilisere dit strik med.

Inde under de forskellige garner, har jeg skrevet lidt om der styrker og svagheder - på godt og ondt.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, je ghar strikket et utal af trøjer, og mixet kvaliterne indog ud, og fået både gode og dårlige resultater. Siden 2001 har jeg arbejdet i Isager garn, så jeg har prøvet dem af, og ved, hvad de kan og ikke kan.

Hvert år i maj, er alle forhandlere samlet ved Isager i Tversted, hvor vi hører om nyt og hvad der kommer til at ske, i den kommende tid. Det er også her, vi fx er med til at lave om på farver - mest at få nye farver med i farvekortet.

Nyhed[label_noveltyProductText]

Ho Strik • Hovej 21 • Ho • 6857 Blåvand • Danmark • info@hostrik.dk • 
Kundeservice: tirsdag + fredag + søndag kl: 13 - 16: Tlf.: 75275403 • SE: 31025729