Søg

Ho Strik
Har valgt at kvalitet skal være i højsæde.
Når vi går igang med et projekt, skal vi bruge mange timer på det, og så er det også vigtigt, at det holder i mange år fremover.
SÅ her finder du ikke døgnfluer inden for garn, som kun er her en sæson, nej her finder du klassiske garner, som holder ved - i farver som passer til det meste.

Selv er jeg helt vild med Isagers garner, de har en rigtig god løbelængde, og det gør, at du ikke skal bruge så mange nøgler garn, som i andet og billigere garn. Det gør også, at det slet ikke er sikkert, at det er dyrere at strikke i gode garner. Ofte har et baby merino uldgarn 180m pr 50gr - her hos Ho Strik har det ofte 250-275m pr 50gr. Det giver en væsentlig lavere meterpris, hvis du sammenligner med andre garner.

Som noget nyt, har jeg fået an masse nye garner ind, som også er fremstillet på bæredygtig vis. For vi vil jo gerne strikke med god samvittighed. Det nytter ikke noget, at vi vil hækle karklude for at skåne miljøet - og så strikker vi i bomuld, som ikke renser spildevandet, så bytter vi jo bare plastik ud med gift. Flere garner er også obs på, at der ikke skal være børnearbejde, og at de bønder der leverer garn, giver deres børn varm mad og skolegang.

Jeg er og bliver uldpige, jeg får nok aldrig lært at strikke i bomuld, for uld har så mange dejlige egenskaber, og kan bruges til alt:)
SÅ derfor finder du også mest uld hos Ho Strik.

Jeg har valgt, også at have de tynde garner, for er der noget sjovere, at bygge sit eget garn?
tage 2 - 3 tynde tråde, strikke dem sammen, og få dit helt eget look?
Tage en silketråd og strik den sammen med en cashmere - det er kræs for strikkere.

Jeg har 2 års uddannelse i materialelære - dem bruger jeg til at vejlede dig bedst muligt med.

Ses vi i Ho?
jeg har åbent: tirsdag + fredag + søndag kl 13 - 16
HUSK at tjekke de aktuelle åbningstider, da vi jo også en gang imellem tager på ferie.


Ho Strik • Hovej 21 • Ho • 6857 Blåvand • Danmark • info@hostrik.dk • 
Kundeservice: tirsdag + fredag + søndag kl: 13 - 16: Tlf.: 75275403 • SE: 31025729